Met een stijlvolle en moderne collectie en persoonlijke benadering is Costes een nieuwkomer in de branche. Costes opende in augustus 2013 haar eerste boutique aan de Oude Gracht in Utrecht en heeft inmiddels 15 boutiques in grote steden als Amsterdam, Arnhem en Maastricht. Vanaf afgelopen december is online shoppen bij Costes ook mogelijk via www.costesfashion.com.

Costes richt zich op de modebewuste en zelfstandige vrouw. Service staat hoog in het vaandel en klanten worden in een warme sfeer verwelkomd in de boutiques. Aan het interieur is extra aandacht besteed om een ongedwongen ambiance te creëeren. Denk aan feel good teksten, unieke design stoelen en koperkleurige hangers en lampen.

In de collecties van City Chic, Uptown Glam, Rebel Luxe en Casual Mix zijn ieder seizoen key-items en specifieke trends te herkennen. Voor de summer collectie zijn dat onder andere Tribal Traveller, Exotica en New Romance. Elk item heeft unieke details, zoals borduur, kant, kwasten, metallic accenten en verschillende wassingen.