Domino’s Pizza review

Dominos Pizza 300x250
Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld.  Onze expertise en passie voor het maken en bezorgen van verse hete pizza’s heeft ons al talrijke prijzen opgeleverd, maar meer nog hebben we de loyaliteit van miljoenen pizza liefhebbers over de hele wereld.

De eerste vestiging van Domino’s Pizza in Nederland werd geopend in 1989 in Breda, door Eduard Swagemakers. Eduard raakte na zijn stage bij Domino’s Pizza in Amerika overtuigd van het succes van de formule.

Inmiddels is Domino’s Pizza marktleider in Nederland met 150 vestigingen, een servicekantoor en een eigen distributiecentrum.  Het doel is om door te groeien naar een landelijk netwerk van minimaal 250 vestigingen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds juli 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE).  DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, België, Japan en Nederland.

In deze landen telt Domino’s Pizza ruim 1200 vestigingen met in totaal ruim 30.000 werknemers en worden er meer dan 90 miljoen pizza’s per jaar verkocht.