Scotch&Soda review

Het Nederlands modemerk ‘Scotch & Soda’ houdt ervan om grote kledingstukken te maken die bij elke persoon passen. Zij willen dat mensen van hun kleren houden en van hen houden. Scotch & Soda producten zijn rijk in detail, hoogwaardig en betaalbaar.

De ontwerpers bij Scotch besparen geen moeite of kosten bij het opstellen en afstellen van monsters, helemaal tot aan het netjes afgewerkte interieur van elk kledingstuk. Zij investeren in het product, dat typisch wordt geïnspireerd op de best beproefde klassieke en vintage stijlen, verrijkt met een schat aan inspiratie van over de hele wereld.

Momenteel heeft Scotch & Soda meer dan 100 winkels wereldwijd, meer dan 7000 andere verkooppunten en een volledig actuele online aanwezigheid met geïntegreerde webwinkel, blog en sociale media.

De mannenkleding lijn Scotch & Soda kenmerkt zich door zijn oude stijl van stijl, met soms een edgy twist en veel unieke details in elk kledingstuk, aan de binnenkant zoveel als aan de buitenkant.

Ondanks hun sterke klassieke basis vindt u invloeden van ontwerpen uit de hele wereld. Maison Scotch, onze succesvolle vrouwenlijn legt alles in haar werk om unieke silhouetten te creëren.

Samen met creatieve ontwerpen, premium kwaliteiten, kleuren, etikettering en aandacht voor detail, voegt u een hint aan van parisienne kenmerken, wordt het het ware DNA van Maison Scotch.

Het jonge ambitieuze denimproject Scotch & Soda Amsterdams Blauw® trekt inspiratie uit Amerikaanse en Japanse denim esthetiek. Ze willen de maverick kaart spelen en het nieuwe en frisse alternatief zijn voor de denim vestiging.

Last but not least, hun collectie Scotch Shrunk en Scotch R’belle van onze jongens en meisjes, heeft zijn eigen handtekening. Hier gaat het om het creëren van een eclectische mix van vintage, rock en boheemse esthetiek, verrassende stoffen, afdrukken en verfijnde kleuren voor zelfverzekerde kleine mannen en kleine dames.

In overeenstemming met zijn reputatie van kinderkleding van hoge kwaliteit, is elk item zichtbaar ontworpen met liefde; van het kiezen van comfortabele stoffen naar een mooi detailje aan de kleine grappen die op labels en hangtags verborgen zijn.